Любими снимки фитнес и културизъм

Преди няколко дена реших да се отърва от всички снимки и домейна www.fitnessfotoforum.com. Направих това, защото вече трети път пускам форум към сайта, а участието на хора, меко казано е отчайващо. Никой не споделя собствени снимки.

 Още от създаването на първия сайт, идеята беше да направим най-големия архив от снимки. Наистина се надявах, че със съвместни усилия, наши и на състезателите, ще се получи „пълната картинка“ на състезанията в България. Надявах се да се изнамерят и снимки от годините преди 90-те. Както и снимки от състезанията, които не успяваме да снимаме.

 В самото начало снимахме и разпращахме снимките на хора които ги искаха в скайпа. Винаги е било безплатно. Единствената молба беше да ни „споменават“. После създадохме сайт и си слагахме логото… много хора, не всички, си изтеглиха снимките и „изрязаха“ логото.

 И така, пускам за последен път форум с надеждата, че със съвместни усилия ще направим архив на българския културизъм. И така, регистрирайте се и споделяйте снимки. Аз също започвам с нови галерии. Сайта вече закупи Robo Gallery Pro, така че, започвам прехвърлянето на галериите, следете сайта. Подканям всички състезатели и любители на културизма и фитнеса да споделят свои снимки. Помогнете да направим най-голямата галерия със снимки на български състезания и състезатели. Регистрирайте се: тук

Facebook Comments
Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someoneShare on Google+

Вашият коментар